Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2012.

Minttusuklaamuffinit

MINTTUSUKLAAMUFFINSIT Kotigastronomin minttusuklaa muffinsi-mixillä 390g, saat helposti ja nopeasti tehtyä muffinsit(16kpl). Tarvitsee vain lisätä muffinsi-mix, 1dl öljyä, 1dl vettä ja sekoittaa ja sekoittaa tasaiseksi ja laittaa vuokiin sekä paistaa uunissa 180 asteessa. Helppoa kuin mikä :)

Suklaavanukasta

SUKLAAVANUKAS Itsetehty suklaavanukas se vasta hyvää. Ja sen tekeminenkin on vallan helppoa ja nopeaa makeaan nälkään. Kotigastronomin jälleenmyyjän kautta saa tilattua hyvää vanilliinikreemiä 400g paketin ja lisäksi vielä kaakaojauhetta, siksi että nämä ko tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja maidottomia, eikä ole tullut vatsan kanssa mitään oireita, mitä tavallinen kaakao saattaa aiheuttaa ja hyvä niin. Tee ensin vaniljakreemi eli 1dl vanilliinikreemijauhetta ja 3½dl vettä, sekoita kokoajan tasaiseksi ja laita jääkaappiin kylmään n.30min. Sen jälkeen lisäät 2rkl kaakaojauhetta ja sekoitat sekaisin ja sinulla on valmis suklaavanukas! Helppoa ja nopea välipala :)

Jouluruokaa

JOULURUOKAA perunaa ja rosollia

Jouluaatto

Hyvää Joulua !

Karpalohyydykekakku

  KARPALOHYYDYKEKAKKU Joulua odotellessa kokeilin tehdä hyydykekakun vanilliinikreemistä ja luonnonjogurtista, vähän niinkuin jonkinsortin juustokakun tapainen, koska se on osittain simppeli tehdä ei tarvitse paistaa uunissa paistaa, senkun kylmässä antaa yön yli hyytyä... Tosin kakku jäi hieman löysäksi, en osaa sanoa johtuiko se vanilliinikreemi-jogurttitäytteestä, jota tuli normaalia enemmän tai vähäisestä liivatemäärästä? Kiilteen osuus kakun päällä onnistui lähes täydellisesti :) Mutta jokatapauksessa, syötyä se tuli! Pohja: 250g kaurakeksejä ja 75g margariinia Täyte: 400-500g vanilliinikreemi-turkkilaisjogurttiseosta ja 5 liivatelehteä Kiille: 170g kuivattuja karpaloita, 2dl mustaherukkamehutiivistettä, 4 liivatelehteä Murustettiin keksit ja sekoitettiin sulatettu rasva sekaan ja paineltiin vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle tasaiseksi, sen voi antaa hetken olla kylmässä kun teet täyteen ja liivatelehdet likoaa. Sekoitettiin täyteainekset sekaisin. Vanilliinikr

Itsenäisyyspäivän Ateria!

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12.2012 Suomen itsenäisyyspäivää ja miehen syntymäpäiviä vietettiin ja tarjoilu oli tällainen; perus pizzaa ja täytekakkua ;) Onnittelut vielä kerran Suomelle ja miehelle :)