Näin joulunalla tuli kokeiltua tehdä vielä yksi voileipäkakku... Ahaa elämys, sillä tein graavilohesta ja tuorejuustosta täytemassan ja mietin et minnekäs sen laittais, joten eikun paahtoleipää pilkkomaan ja sovittelemaan vuokaan :) Ainekset: paahtoleipää kostutus: kalaliemellä tai maidolla täyte: graavikirjolohta silputtuna tuorejuuston kanssa kahteen kerrokseen päällinen: majoneesia ja turkkilaista jugurttia koristeluun: kirsikkatomaattia, kurkkua, graavilohta, persiljaa ja tilliä Irtopohjavuokaan muovikelmua ja ladotaan paahtoleipäkolmioita ja paahtoleipäpalasia (otettu reunat pois leivästä ja leikattu keskeltä kolmioksi), kostutettu liemellä jä sen jälkeen täytet päälle, uusi kerros leipää, kostutus ja täyte. Viimeseen kerrokseen leipäpalat, kostutus ja kelmulla tiukasti kiinni ja jääkaappiin muutamaksi tunniksi kostumaan, jonka jälkeen sekoitetaan päällisen aineet ja koristellaan. Erikoisruokavaliot: -