Joulukuun 4.päivä. Luukusta tänään tulee gluteenitonta tattari teeleipää/rieskaa. Sekin on helppo ja yksinkertainen tehdä teen kanssa aamu tai iltateen suolapalaksi.
Aineet:
1dl tattarihiutaleita
1 prk kermaviiliä
1tl suolaa
30g sulaa rasvaa
Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita aineet keskenään tasaiseksi massaksi.
Levitä leivinpaperi pellille ja öljyä kevyesti. Taputtele massa leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin ja paista n. 15 min
Aineet:
1dl tattarihiutaleita
1 prk kermaviiliä
1tl suolaa
30g sulaa rasvaa
Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita aineet keskenään tasaiseksi massaksi.
Levitä leivinpaperi pellille ja öljyä kevyesti. Taputtele massa leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin ja paista n. 15 min
Kommentit